ЗА КУПУВАЧИ

Покупката на жилище е не по-малко чувствителна от продажбата на настоящия ви дом. Точно там ще се развие нова глава от живота на семейството. Трябва да се внимава, за да се гарантира, че новият дом отговаря на нуждите и желанията на семейството.

Новият дом не само трябва да отговаря на вашите нужди, но и трябва да докосне сърцето ти в момента, в който вървиш през вратите. Малък глас дълбоко вътре трябва да каже: "Семейството ми и аз ще бъдем много щастливи тук!"

Не само трябва да докосва сърцето ви, но и да ви предложи това, което ви е нужно. Тя трябва да е правилният размер, с всички удобства, които вие и вашето семейство се нуждаете; може би близо до добри училища, обществени паркове и достатъчно магазини за пазаруване.

За нас
За нас

Домът често е най-големият актив на едно семейство и дори това да не е така, всеки купувач трябва да се стреми да получи възможно най-добрата цена. Този резултат може да бъде осигурен чрез внимателен анализ на пазара и чрез умело и уверено водене на преговори, което оправдава цената, която искате да платите.

Това е мястото, където се отделям от другите ... Аз ще преговарям за най-добрата цена за вашия дом!

Очаквам с нетърпение да се срещна с вас, за да обсъдим покупката на новия ви дом. Вашият приятел,

вашият ЛИЧЕН БРОКЕР®

ЗА ПРОДАВАЧИ

За повечето хора първата стъпка в хода е продажбата на дома им, дом, където са живели, дом, в който те имат приятни спомени. Продажбата на жилище е едновременно емоционално и финансово решение.

За нас

Тъй като е емоционално, е задължително да уважавам дома Ви като мястото, където живеете. Това уважение трябва да бъде отразено в начина, по който ще работя за вас, собствениците, но и към всички потенциалните купувачи, които желаят да посетят дома ви.
Тъй като това е и финансово решение, ще извърша задълбочен анализ на пазара, така че вашият дом да е не само регистриран на най-високата възможна цена, но и на цена, която ще генерира оферти.

Успешната продажба на вашия дом включва две важни стъпки:

1.представяне на вашия дом във възможно най-добрата светлина, за да се увеличи максимално неговата привлекателност и цената, която ще спечелите от заинтересованите купувачи.

2.маркетинг на вашия дом, така че да бъде изложен на максималния брой потенциални купувачи.

За нас

Наемането на едни от най-добрите професионални фотографи, за да снимат и направят видеоклип в дома ви, който да подчертава стаите, дизайна, функциите и удобствата на дома. Тези снимки и видеоклипът ще бъдат използвани във всички маркетингови материали и ще се показват на моя личен уебсайт.

Ще подготвим зашеметяващ, но и завладяващ маркетингов материал на вашия дом, съдържащ информация, снимки и подробен план на вашия дом. Този материал ще бъде предоставен на всеки агент по недвижими имоти и на всеки купувач, който посети вашия дом.